Použitie: Pri varení – na zahustenie polievok, prívarkov, omáčok, ovocných štiav, mäsitých a bezmäsitých jedál. Pri pečení – na zahustenie plniek, ktoré ďalej tepelne spracúvame, zjemnenie. koláčov, sušienok, múčnikov, tak že časť múky (1/4) nahradíme kukuričným škrobom. Jedlo zahustené kukuričným škrobom bude jemnejšie.
Hmotnosť: 200 g
Zloženie: kukuričný škrob.
Výživové údaje na 100 g: Energia 1513 kJ / 356 kcal, Tuky 0,6 g z toho nasýtené mastné kyseliny 0 g, Sacharidy 88 g z toho cukry 0 g, Bielkoviny < 0,5 g, Soľ 0,18 g.
Skladovanie: Skladujte v suchu! Minimálna trvanlivosť do: uvedené na zadnej strane obalu.
Výrobca: Liana Goliaš s.r.o., Lopuchovská 734/1, Raslavice, Slovenská republika.