Lyofilizácia je proces sušenia mrazom, pri ktorom si ovocie zachováva svoju prirodzenú štruktúru, farbu, vôňu a predovšetkým nutričnú hodnotu vrátane všetkých vitamínov a minerálov obsiahnutých v čerstvom ovocí.
Lyofilizované potraviny vynikajú predovšetkým nízkou hmotnosťou, pri zachovaní výživových látok a možnosťou niektorých potravín uvedením do pôvodného stavu rehydratáciou. V závislosti od balenia majú potom lyofilizované potraviny predĺženú životnosť.
Práve tieto, mrazom sušené jahody oceníte pri pečení koláčov, tvorbe dezertov či ako zdravé zobanie do práce aj pre vaše deti do školy.
Hmotnosť: 40 g.
Zloženie: jahody 100%.
Alergény: produkt neobsahuje žiadne alergény.
Nutričné hodnoty na 100 g: Energetická hodnota (kJ/kcal) 1520/363. Bielkoviny (g) 3,9. Tuky (g) 0,6. Sacharidy (g) 84,2.
Skladovanie: Skladujte v suchu pri teplote najviac 22 °C a relatívnej vlhkosti najviac 70 %.
Distribútor: Iveta Gereková, Štefániková 212, 029 01 Námestovo, Slovensko.