Lyofilizované ovocie je skvelým zdrojom vitamínov, minerálov a ďalších cenných látok, ktorý môžete mať pre svoju rodinu k dispozícii po celý rok. Sú zdravou alternatívou k sladkostiam a zároveň vašim najmenším dodajú všetko potrebné na ich zdravý vývoj.
Vďaka šetrnému procesu lyofilizácie si ovocie zachováva obsah vitamínov a ďalších cenných látok dôležitých pre naše zdravie a zároveň aj jeho chuť je presne taká, ako práve po zbere. Ovocie si zachováva aj svoju pôvodnú farbu a textúru. Nenájdete v ňom žiadnu chémiu ani pridaný cukor, je jednoducho dokonale prírodný.
Návod na použitie: Ovocie sušené mrazom sa skvele hodí ako zdravá desiata na výlet alebo do školy. Môžete ho jesť len tak, alebo pridať do dezertov, raňajkových zmesí, kaší alebo granoly. Výborne sa dá použiť aj ako prírodné farbivo do krémov a cesta. Pre doplnenie chuti a ďalších živín ho môžete namixovať s iným sušeným ovocím alebo orieškami a vytvoriť tak super výživnú a dobrú desiatu, ktorá je vždy po ruke. Fantázii sa medze nekladú a inšpiráciu môžete hľadať napríklad v našich receptoch, ktoré pre vás pripravili tí najlepší kuchári a cukrári. Napríklad recept na palacinky so sušenými ríbezľami by pre vás mohli byť tie pravé.
Hmotnosť: 30 g.
Zloženie: čierne ríbezle 100%.
Nutričné hodnoty na 100 g: Energetická hodnota (kJ/kcal) 1470/351, Bielkoviny (g) 6,3, Tuky (g) 5,4 z toho nasýtené mastné k. (g) 0,6, Sacharidy (g) 55,9 z toho cukry 50,3, Vláknina 26,6, Soľ (g) 0,004.
Skladovanie: Skladujte v suchu pri teplote najviac 22 °C a relatívnej vlhkosti najviac 70 %.
Distribútor: Iveta Gereková, Štefániková 212, 029 01 Námestovo, Slovensko.